ROCHEDALE

TALL TREES

Retirement homes that reflects buoyant happy places.

The Tall Trees Group commissioned us to create the Rochedale Retirement home. The brief was to integrate the new design and concept into the existing stage 1 and 2 single level ‘traditional’ houses. There needed to be easy access to the existing leisure centre and there was an emphasis on the importance of creating gardens and a feeling of community. The finishes of the units both internally and externally are a considered mix of neutral understated tones with sufficient colour and texture to reflect buoyant, happy spaces that go beyond the traditional greys and dull colours of aged care environments. The covered walkways act as interactive spaces as well as a connection to the main leisure facilities an other abodes.

Petrel Ave 1.jpg
11-A405_050.jpg
11-A405_024.jpg
11-A405_044.jpg
11-A405_145.jpg
11-A405_067.jpg
AW20110803_0271.jpg
11-A405_088.jpg