HELENSVALE

STATE SCHOOL

A show piece fit for school performances

Helensvale State School received funding for a large multi-purpose and performance hall as part of the Building the Education Revolution program.
The brief was for the hall to be performance oriented and should incorporate a ticket booth, entry hall, kitchen servery, large stage with wings, change rooms, green room, separate stage access and a control booth.
The design featured large north facing windows with high level louvers on the south to enhance natural ventilation and limit artificial light requirements.
The result was a performance hall that is a show piece for the school which adjoins the council car park, making it ideal for public access and all types of school functions.

Petrel Ave 1.jpg
11-A405_050.jpg
11-A405_024.jpg
11-A405_044.jpg
11-A405_145.jpg
11-A405_067.jpg
AW20110803_0271.jpg
11-A405_088.jpg