CONSTABLE

SANCTUARY, GOLD COAST

A house to suit a serene canal life

A canal at Sanctuary Cove provided a wonderful location for The Constable Residence. We took great inspiration from our surroundings and the type of lifestyle and outlook a canal living provides. Making the most of the wedge shaped site, the house is designed as two pavilions joined to line with the side boundaries. A large double height space between the pavilions acts as an entry and movement area and the dramatic volume extends through to the rear living space with more intimate retreats off to each side. A divine L-shape pool adjoining the inside and outside completes the coastal lifestyle.

Petrel Ave 1.jpg
11-A405_050.jpg
11-A405_024.jpg
11-A405_044.jpg
11-A405_145.jpg
11-A405_067.jpg
AW20110803_0271.jpg
11-A405_088.jpg