- Tall Trees Rochedale

Retirement homes that reflects buoyant happy places.

The Tall Trees Group commissioned us to create the Rochedale Retirement home.

The brief was to integrate the new design and concept into the existing stage 1 and 2 single level ‘traditional’ houses. There needed to be easy access to the existing leisure centre and there was an emphasis on the importance of creating gardens and a feeling of community.

The finishes of the units both internally and externally are a considered mix of neutral understated tones with sufficient colour and texture to reflect buoyant, happy spaces that go beyond the traditional greys and dull colours of aged care environments.

The covered walkways act as interactive spaces as well as a connection to the main leisure facilities an other abodes.

^ BACK TO TOP

PROJECT OVERVIEW

CLIENT
Tall Trees Pty Ltd

LOCATION
Rochedale, QLD Australia

FLOOR AREA
Various over 2 stages

COMPLETED
Mid 2008

PROJECT MANAGEMENT
NA

PROJECT VALUE
NA

BUILDER
Construction Engineering

STRUCTURAL
Westerna Partners Pty Ltd

ELECTRICAL
MDA Consulting Engineers

REGISTER FOR OUR NEWSLETTER

Register to receive our monthly newsletter and project updates.