- Constable Residence

Residential Design, Lightwave Architectural Portfolio

Residential Design, Lightwave Architectural Residential Design, Lightwave Architectural Portfolio

A house to suit a serene canal life

A canal at Sanctuary Cove provided a wonderful location for The Constable Residence.

We took great inspiration from our surroundings and the type of lifestyle and outlook a canal living provides.

Making the most of the wedge shaped site, the house is designed as two pavilions joined to line with the side boundaries.

A large double height space between the pavilions acts as an entry and movement area and the dramatic volume extends through to the rear living space with more intimate retreats off to each side.

A divine L-shape pool adjoining the inside and outside completes the coastal lifestyle.

^ BACK TO TOP

PROJECT OVERVIEW

CLIENT
The Constable Family

LOCATION
Sanctuary Cove, Gold Coast
Australia

FLOOR AREA
515m2

COMPLETED
2008

PROJECT MANAGEMENT
Lightwave Architecture

PROJECT VALUE
N/A

REGISTER FOR OUR NEWSLETTER

Register to receive our monthly newsletter and project updates.